7.6.07

Διαλέξτε προοορισμό...- Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση να πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!(Λογικό.)


- Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλασή στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει.


- Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύει και για τους νεκροθάφτες, οι οποίοι υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο. (Τούβλο.!!!)


- Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός !!


- Υπάρχουν άνδρες στη Γκουάμ, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωρίο σε χωρίο και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι , σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες. (Αν το καλοσκεφτούμε υπάρχει αλλού στον κόσμο επάγγελμα που να πλησιάζει έστω και στο ελάχιστο αυτό εδώ?????)


- Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοιχό άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του μοιχού, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο. (Δικαιοσύνη.)


- Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια. (Μα βέβαια.)- Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον άνδρα της και την πρώτη φορά πρέπει να βρίσκεται παρούσα και η μητέρα της ώστε να πιστοποιήσει το γεγονός!!!!(Ανατριχιάζεις μόνο που το σκέφτεσαι.)


- Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. (Υποθέτω ότι αυτό αποτελούσε τόσο μεγάλο πρόβλημα ώστε να χρειαστεί να συνταχθεί ειδικός νόμος???)- Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ. (Φοβερό μέρος ε? Βέβαια όχι όσο καταπληκτική είναι η Γκουάμ.)


-Σε μια φυλή της Κεντρικής Αμερικής δεν έχουν κανένα περιορισμό στη σεξουαλική συμπεριφορά. Η γυναίκα παντρεύεται κάποιον άντρα, αλλά μπορεί να κάνει σεξ με κάθε άντρα. Τα παιδιά τα μεγαλώνει το ζευγάρι άσχετα από το ποιός μπορεί να είναι ο πατέρας. Πέρα από αυτό, υπάρχει μια γιορτή στην οποία κάνουν ομαδικό σεξ για να τιμήσουν τους θεούς. Δυστυχώς η επιρροή των Ιεραπόστολων έχει κάνει κάπως πιο συντηρητική τη σεξουαλική τους ηθική τα τελευταία χρόνια.


-Στο Θιβέτ είναι σύνηθες το φαινόμενο της πολυανδρίας. Αρκετές φορές μια γυναίκα παντρεύεται εκτός από τον άντρα της όλα τα αδέρφια του, όσο μικρά και νά' ναι, τα οποία όταν ενηλικιωθούν κάνουν σεξ μαζί της.


-Οι ιθαγενείς της Αυστραλίας αποκαλούν τη σεξουαλιή πράξη "play". Ο καθένας συμμετέχει στο παιχνίδι, ανάλογα με τις δυνάμεις του....-Στη Αφρική, μια γυναίκα της φυλής Rega, όταν συναντήσει εντελώς τυχαία έναν άντρα σε μια παράμερη περιοχή, του παραδίδεται χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν ο άντρας δεν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, αυτή θα γελάσει εις βάρος του όταν θα βρεθεί με τις φίλες της.-Οι γυναίκες μια άλλης φυλής, της Dahomey, η οποία λατρεύει τα φίδια ως ιερά πρόσωπα, φορούν μια κοντή φούστα που την αφήνουν να πέσει μόλις συναντήσουν κάποιον άντρα για τον οποίο θα νιώσουν σεξουαλική επιθυμία.-Οι γυναίκες της φυλής Dschisu έχουν μια άλλη συνήθεια. Αν δεν ικανοποιηθούν όπως θα ήθελαν αρχίζουν να ουρλιάζουν μέχρι να το μάθει όλη η γειτονιά!-Για τους άντρες Σιου είναι μεγάλη προσβολή να μην δεχτείς να κάνεις σεξ με τις γυναίκες τους.-Οι Σιριόνο της Βολιβίας έχουν αναγάγει τον γάμο σε οικογενειακή υπόθεση. Η γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με τους αδελφούς του συζύγου της, όπως και ο άντρας με τις αδελφές της συζύγου του.


-Για τη φυλή των Μαγκάϊα των νησιών Κουκ, το σεξ είναι θέμα παιδείας. Τα αγόρια από τα 13 ξεκινάνε εντατικά μαθήματα του σεξ με μια από τις μεγαλύτερες γυναίκες της φυλής. Τους μαθαίνει όλες τις τεχνικές ώστε να φέρνουν τις γυναίκες σε πολλαπλούς οργασμούς, γιατί για να παντρευτούν περνάνε σκληρές δοκιμασίες. Για να δεχτεί κάποιον μια κοπέλα για εραστή της, πρέπει να την φέρει σε οργασμό αγγίζοντας μόνο τα γεννητικά της όργανα. Αν αποτύχει πάει ξανά στην ίδια τάξη...Τα κορίτσια περνάνε κι αυτά μια εκπαίδευση καθώς μέχρι τον γάμο το σεξ είναι ελεύθερο.


-Οι Μούρια της Ινδίας μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε ένα σπίτι που λέγεται Γκοτούλ. Από μικρή ηλικία κάνουν σεξ και τα αγόρια τα τιμωρούνε αν κοιμηθούν με το ίδιο κορίτσι πάνω από τρείς φορές συνεχόμενα.


-Οι γυναίκες των Χιούρον της Βόρειας Αμερικής είναι στη καλύτερη θέση. Παντρεύονται όποιον θέλουν, κάνουν σεξ με όποιον μη συγγενή τους θέλουν και αν βαρεθούν τον άντρα τους του ζητάνε απλά να φύγει, καθώς μόνο οι γυναίκες έχουν περιουσία.


41 comments:

X-ray said...

Στη τουρκία απο τότε που καταργήθηκε η πολυγαμίας, λένε οτι έγινε μονοτονία

Pan said...

'Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός !!' Και των δύο;;;

Vouts said...

Εκπληκτικό elafini μου:-))

A.F.Marx said...

Kαι όπως λέει ο ποιητής:

Sex makes the world go around,
the world go around,
the world go around,
sex makes the world go around,
it makes the world go round.

Tι; δεν λέει για το σεξ αλλά για το χρήμα;
Λεπτομέρειες!

panagiota said...

Τα πάντα γύρω απο το σεξ!!!!
Στην Ελλαδα αληθεια,τι νόμους εχουμε περί τούτου?
Λες να αρχίσουμε να μεταναστεύουμε σιγά-σιγά σ'αυτες τις προνομιούχες φυλές οπου μάλλον οι γυναίκες εχουν το απάνω χέρι στο σεξ???

Προσωπικα προτιμω την φυλή dschisu!!!!
Eχουν καλούς και συμπάσχοντες γειτονες......

Ήχος Πλάγιος. Μόνος... said...

Είμαστε πολύ πίσω τελικά!

Ορέ που πάμε ορέ;

elafini said...

σκέφτομαι δάσκαλο της φυλής των Μαγκάϊα σε ελληνικό σχολείο...χμμ...τελικά όσο ανεβαίνει το μορφωτικό επίπεδο τόσο περισσότερα τα ταμπού..πάντως οι καλύτερες ήταν οι γυναίκες Χιούρον :PP

καλό βράδυ σε όλους :)

A.F.Marx said...

Τι;
Ποιος;
πού;
Γιατί πας για ύπνο;
Περιμένω κάτι που "χρωστάς"... Μη ξεχνιόμαστε

elafini said...

δε ξεχνώ, δε ξεχνώ (και να ήθελα με αφήνεις? :P)

Μαύρος Γάτος said...

Χμ... να μουνα λέει έφηβος στη φυλή με τις εξετάσεις, και μετά Σιού.....

Σ;)))))

ΥΓ τώρα ποιά θα με πιστέψει αν σάς πω ότι είμαι βαθιά μονογαμικός (όταν έχω σχέση;;;;)

Κι όμως...

elafini said...

μεγαλεία ε?θα χαιρόσου πάντως να μένεις μετεξεταστέος (παίρνουν και έλεγχο με αναλυτική βαθμολογία σε κάθε μάθημα?χαχα)
εγώ σε πιστεύω πάντως...κι εγώ έτσι (όταν έχω σχέση):PP

Ilias Dimopoulos said...

Πέρα από το ότι το θεσπέσιο ελαφίνι μου βρίσκεται ολοφάνερα στην θερινή του έξαψη (αισθήσεων και χιούμορ) (και μας κρατάει όρθιους - μην παρεξηγηθεί αυτό, posts που διαβάζετε...) να πω ότι έχω την ίδια απορία με τον Pan.

Επίσης μου αρέσουν οι Dahomey.

elafini said...

δε σε παρεξηγώ..απλά κοκκίνησα λίγο..χαχα..αυτό με τους Dahomey σε βγάζει από περιττές σκέψεις και αναλύσεις βρε παιδί μου...αν προσπαθήσεις να σκεφτείς πάντως όλα αυτά τα έθιμα στο δυτικό κόσμο, το αποτέλεσμα έχει πολύ γέλιο..περπατάς λέει στην Ερμού και λειτουργείς έτσι :P

όσο για την απορία σας..με βάλατε σε σκέψεις τώρα...δεν ξέρω..

ghteytria said...

Καλά μιλάμε για φοβερό ποστ!!!!
Φοβερές συνήθειες έχουν οι άλλοι λαοί ρε παιδί μου! Άει σιχτίρ την Ευρώπη μου μέσα!
Καλά κι αυτοί έχουν χάλι σε μερικά όπως τα πρώτα...
Πάντως αν οι Ελληνίδες είχαμε τη συνήθεια των Dschisu θα είχαν βουήξει από ουρλιαχτό οι γειτονιές!
Εύγε και πάλι εύγε στη φυλή Μαγκάϊα των νησιών Κουκ! Έτσι θα έπρεπε να γίνεται σε όλον τον κόσμο
και φυσικά οι γυναίκες των Χιούρον της Βόρειας Αμερικής, μαγκιά τους! Διότι στη Δύση οι πλούσιες και τα σκάνε, και κέρατο τρώνε και από ικανοποίηση... μμμμ κάτι είπαμε τώρα! Λοιπόν φύγαμε για τα Κουκ! :))))
Έξοχο το ελαφίνι απόψε! Φιλιά!

sot said...

Στο Λίβερπουλ θα έχουν μάθει την παροιμία "Φάτε μάτια ...ψάρια"

akamas said...

Τελικά στην Ελλάδα είμαστε αρκετά πίσω, να είσαι καλά μου έφτιαξες το κέφι πρωί πρωί.

Σπύρος Σεραφείμ said...

εμείς δεν έχουμε τέτοιους νόμους σε σχέση με το σεξ. Ο μόνος που μπορώ να θυμηθώ, αν κάνω recall στο μυαλό μου "sex" και "νόμος", είναι αυτός, το 1981, με προσωπική παρέμβαση του Ανδρέα Παπανδρέου: Την κατάργηση της μοιχείας!

καλημέρες πολλές, ελαφίνι μου!

proinos said...

Από ό,τι καταλαβαίνω πάντως, αν με παραζορίσουν εδώ στην Ελλάδα, έχω και 2-3 μέρη για να μεταναστεύσω...
Γνωρίζεις και λεπτομέρειες (ακριβής γεωγραφική τοποθεσία,διευθύνσεις, ονόματα, τιμές ακινήτων, φορολογία κλπ στις υπόψη περιοχές)?

exitmusician said...

Λοιπόν...

Γεννιέσαι ως Μούρια, μεγαλώνεις και ενηλικιώνεσαι ως Μαγκάια, ως ενήλικος εργάζεσαι στο Γκουαμ, και κλείνεις την πορεία σου στη Γη είτε ως Σιου είτε σε εκείνη τη φυλή της Κεντρικής Αμερικής.

That's life!

patsiouri said...

pan, χα χα χα!!!!

Κοίτα πρόοδος στον κόσμο! Πολύ μ'άρέσει! Ειδικά οι κυρίες Dahomey και Dschisu !
Συμπέρασμα: Μόνο εμείς οι "πολιτισμένοι" δουλεύουμε σά μαλάκες και ούτε με τον άνθρωπό μας δέν προλαβαίνουμε να βρεθούμε!

Οι άλλοι κάνουν αχαλίνωτο σέξ ολημερίς και οληνυχτίς με όποιον γουστάρουν!!

Ε όχι! Πάω να πολιτογραφηθώ κεντρική Αμερική! Σας φιλώ!

Merawen said...

Μαγκάϊα των νησιών Κουκ!!! Πιπινομάνες όλου του κόσμου ενωθείτε!!!
Να ένα μερος που δεν θα μας βάλουν φυλακή άμα "παίζουμε" με τα μικράκια!!!Και είναι και καλό για τη χώρα!!!
Για την παιδεία ρε γαμώτο!!! :-p

LOCKHEART said...

Τρομερό!!! Ελαφίνι! Υπάρχουν τελικά λαοί που έχουν άλλες ανιλήψεις για το sex, συνάπτουν και ποιο πολύ σε αυτό θρησκευτικο- κολλήματα ειδικά σε φυλες.

elafini said...

καλησπέρα σε όλους...ξεσαλώσαμε βλέπω...

είδες τι υπάρχει τριγύρω μας..κι εμείς ακόμη κολλημένοι lockheart

λες έτσι να πάει εμπρός και η παιδεία εδώ merawen; :PP

εεεε!!!patsiouriiiii περίμενε..έρχομαι κι εγώ ;)

Κουκ ξεροκούκι γητεύτριά μου..χαχα

πλάνο ζωής exit ;)

είδες πως σε φροντίζω βρε proine ;

νόμος προσωπικής χρήσης σπύρο μου..πάλι καλά που δεν τους μπήκε η ιδέα για υπουργείο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης...από το κακό στο χειρότερο θα πηγαίναμε..

λέω κι εγώ...δε θα σχολιάσει κανείς το Λίβερπουλ που μου έκανε τόση εντύπωση? ;) λες να βγήκε απο εκεί η παροιμία sot;

χαίρομαι κύριε akama..ηρεμία τώρα, γιατί θα αρχίσουν και οι ζέστες από σήμερα :PP

sot said...

Μάλλον Έλληνας θα ήταν αυτός που άνοιξε το πρώτο μαγαζί ;)

μαραμενα σύκα said...

Τελικά αυτές οι περίεργες φυλές το έπιασαν το νόημα!
Χριστιανοί και μουσουλμάνοι έχουναύρα μεσάνυχτα.
Εδώ που τα λέμε,το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.Το ίδιο φαί κάθε μέρα δεν λέει,η άχρηστος είσαι η βλάκας αν δεν μάθεις να μαγειρεύεις και τίποτα άλλο!!
:-D

vain said...

"-Για τη φυλή των Μαγκάϊα των νησιών Κουκ, το σεξ είναι θέμα παιδείας. Τα αγόρια από τα 13 ξεκινάνε εντατικά μαθήματα του σεξ με μια από τις μεγαλύτερες γυναίκες της φυλής. Τους μαθαίνει όλες τις τεχνικές ώστε να φέρνουν τις γυναίκες σε πολλαπλούς οργασμούς, γιατί για να παντρευτούν περνάνε σκληρές δοκιμασίες. Για να δεχτεί κάποιον μια κοπέλα για εραστή της, πρέπει να την φέρει σε οργασμό αγγίζοντας μόνο τα γεννητικά της όργανα. Αν αποτύχει πάει ξανά στην ίδια τάξη..."
Polu kalo ayto!! Ekei tha fxaristiountai oi gynaikes! No shortcomings or sad things like that!

vain said...

"-Σε μια φυλή της Κεντρικής Αμερικής δεν έχουν κανένα περιορισμό στη σεξουαλική συμπεριφορά. Η γυναίκα παντρεύεται κάποιον άντρα, αλλά μπορεί να κάνει σεξ με κάθε άντρα. Τα παιδιά τα μεγαλώνει το ζευγάρι άσχετα από το ποιός μπορεί να είναι ο πατέρας."
Kalo

vain said...

Alla to kalutero einai aytes pou ourliazoun otan o andras den tis ikanopoiei!
:-)

vain said...

Polu prwtotypo post pantws! Good work!

mpiou said...

- Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός !!

Καλά,ε? Η λερναία ύδρα να ήμουν δεν θα τα είχα βγάλει πέρα...

industrialdaisies said...

Φαντάσου πόσο τριτοκοσμικοί θα πρέπει να φαινόμαστε εμείς οι Δυτικοί σε όλους αυτούς!

Elafini μου, τι διάλειμμα από διάβασμα ήταν αυτό; Χιχιχιχι, πολύ ωραίο. Λέω να πάω να συζητήσω την τελευταία περίπτωση με τον φίλο μου! :ppppp

Wonderfully Unpredictable said...

Στο δια ταύτα, υπάρχει κάποια φυλή που οι άνδρες να κάνουν ό,τι οι γυναίκες της φυλής των Χιούρον; Πείτε μου να ετοιμάσω βαλίτσες ;)

Xνούδι said...

"Οι γυναίκες της φυλής Dschisu έχουν μια άλλη συνήθεια. Αν δεν ικανοποιηθούν όπως θα ήθελαν αρχίζουν να ουρλιάζουν μέχρι να το μάθει όλη η γειτονιά"

Αν ίσχυε κι εδώ η ηχορύπανση θα ξεπέρναγε τα ανώτερα επιτρεπτά όρια :Ρ

Φοβερό το ποστάκιον Χοπ Χοπ!
Καλημέρα.

Paranoia said...

την επόμενη φορά που θα αυνανιστώ στην Ινδονησία,
θα τους καλέσω για ακρόαση!

έλεος!

Maya said...

Εγώ πάντως διαλέγω Ινδονησία γιατί δεν έχει μαλάκες κι αυτή τη γαμάτη φυλή στην κεντρική Αμερική με ινδονήσιο νομοθέτη για τους ιεραπόστολους!Οι μαλακίες πληρώνονται!

παπί said...

Έχω ακούσει για νόμους που ελέγχουν τι θα φας,τι θα πιεις, πού θα πας, με ποιους+πόσους θα συναντηθείς,τι ώρα θα κυκλοφορήσεις,τι θα ακούσεις, τι θα διαβάσεις,τι θα δεις, τι θα πεις, τι θα γράψεις...
Μα νομοθετικός έλεγχος και στο σεξ;;!!
Ό,τι και να λέει ένας τέτοιος νόμος του βάζω Χ.

veloz said...

to kalytero sto telos!!!!
:P

elafini said...

επίτηδες το άφησα για το τέλος veloz μου.. (επέστρεψες?)

νομοθετικός έλεγχος στο σεξ?τρελλαθήκαμε τελείως παπάκι? απαπα :PPP

η Ινδονησία σταθερά μπροστά με διαφορά maya και paranoia μου :)

απρόβλεπτέ μου...χμμμ...αν βρω κάτι θα σε ενημερώσω ;)

mpiou..το σχόλιό σου με άφησε άφωνη..και καλώς ήρθες :)

λες να έσπαγαν τα ντεσιμπελόμετρα χνουδάκι μου?

εγώ στη θέση σου θα το παρατούσα τελείως το διάβασμα μαργαριτούλα μου...:PP

λες sot...δεν έχεις κι άδικο ;)

ειδικά αν είναι και delivery μαραμένα σύκα μου..άστα να πάνε..

έχεις ξεσαλώσει vainμου ε?χαίρομαι ;)

P=NP said...

Θα θελα νά ξερα σε ποιο ράδιο αρβύλα γράφτηκαν αυτά τα πράγματα. Υπάρχει καμιά πηγή ή τα βγαλε κάποιος από την κοιλιά του;

elafini said...

μια δοκιμή θα σε πείσει ;)

Negma said...

Είδες όμως ρε παιδί μου η Ελληνίδα πως τον τιμά τον άντρα της;

Μπορεί οι λόγοι που την οδηγούν στα ουρλιαχτά να ερμηνεύονται από τους γείτονες ως "άξιος! άξιος! turbo την έκανε πάλι".

Ενώ η καημένη κατά βάθος ουρλιάζει για τους ίδιους λόγους που το κάνει και η γυναίκα Dschisu, αλλά που να το 'μολογήσει...