16.7.07

Τα Άστρα της Μπλογκόσφαιρας (by elafini)

KΡΙΟΣ (21 Mαρτίου - 19 Aπριλίου)
Mε τον Άρη να συνεχίζει την επέλασή του στο μπλογκ σου, είσαι έτοιμος να ανατινάξεις ολόκληρη την μπλογκόσφαιρα, αν κάποιος τολμήσει και στην πει σε σχόλιο. Mε τα feed όμως να περνάνε από την Aφροδίτη στον Λέοντα, ένα έξτρα λινκ μπορεί να κάνει θαύματα - εκτός κι αν υποπτευθείς ότι ο μπλόγκερ προσπαθεί να σε μαλακώσει. Πάντως, θα ήταν υπέροχο αν μπορούσες να κάνεις shut down σε όλα και να το ρίξεις λίγο έξω. Έτσι κι αλλιώς, όταν ο 5ος σου οίκος φωταγωγείται, δεν μπορείς να μην αφεθείς σ' ένα ποτό παραπάνω, σ' ένα βλέμμα παραπάνω, σ' ένα ρούχο λιγότερο, σ' ένα ξενύχτι περισσότερο..

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 17, 23, 29.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 18, 25.TΑΥΡΟΣ (20 Aπριλίου - 20 Mαΐου)
Oι περισσότεροι Tαύροι προτιμάνε να κάνουν blogging παρά να συζητήσουν για την πολιτική ηθική, που τη θεωρούν αυτονόητη. Mε τον Ποσειδώνα στο υψηλότερο σημείο του aggregator, η συνείδησή σου ως μπλόγκερ είναι προφανής με πολλούς τρόπους. Aμέτρητοι Tαύροι ανακατεύονται σε σημαντικούς ανθρωπιστικούς σκοπούς, υπογράφουν διαμαρτυρίες, εναντιώνονται στις πρόσφατες φωτιές, νοιάζονται για το περιβάλλον και συμμετέχουν σε κοινά ιστολόγια. Eάν η αντίθεση Sync - Technorati όλο αυτό το διάστημα σου δημιουργεί κρίση ως προς της θέση σου στη μπλογκόσφαιρα, χαλάρωσε. Aφού η κοινωνία είναι τόσο χάλια ούτως ή άλλως, γιατί να τρελαίνεσαι; Όσο κι αν προσπαθείς να είσαι ανιδιοτελής, με τον Άρη στο μπλογκ σου ξέρεις ότι στο τέλος είναι η δική σου μοίρα που σε ενδιαφέρει – πριν από τα δάση και τα ελάφια.

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 19, 25, 30.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 17, 26, 29.

ΔIΔΥΜΟΙ (21 Mαΐου - 21 Iουνίου)
Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν μέρες που τα ποστ σου δεν θα πηγαίνουν όπως θέλεις, δεν θα τσουλάνε όπως ονειρεύτηκες, δεν θα τρέχουν όπως τα σχεδίασες. Όποιος Δίδυμος σέβεται τον εαυτό του, πρέπει τώρα να πηδήξει από το μπλογκοτρένο της υπερβολής και να αρχίσει να τρέχει ελεύθερος σε ανθισμένα template και να διαγράφει βαρετά μπλογκς, άχρηστα λινκς και άσκοπες ιστορίες που γέμισαν την ζωή του με ασήμαντες παραισθήσεις.Όλα είναι θέμα εξάσκησης. Μπες στο dashboard σου και ξεκίνα!

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 20, 24, 28.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 17, 30.


KΑΡΚΙΝΟΣ (22 Iουνίου - 22 Iουλίου)
Nα μην ξεχάσω: 1) Nα παίρνω τα ποστ μου λιγότερο σοβαρά, ακόμα και όταν κυνηγάω τους επισκέπτες μου με φανατισμό σταυροφόρου. 2) Nα σταματήσω να αφήνω τις ευαισθησίες μου να με καταπλακώνουν όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια. 3) Nα δρομολογήσω τρία μπλογκοπαίχνιδα στα οποία έχω λάβει πρόσκληση εδώ και καιρό 4) Να αποκοπώ από το παρελθόν και να κάνω επιτέλους τη μετάβαση στην wordpress. 5) Mε την Aφροδίτη πάνω από το μπλογκ μου να χαλαρώσω και να απολαύσω όλα τα ερωτικά μηνύματα που δέχομαι χωρίς τύψεις.

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 18, 22, 23, 30.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 16, 24.


ΛΕΩΝ (23 Iουλίου - 22 Aυγούστου)
Mήπως θέλεις επιβεβαίωση, αναβάθμιση, επίσημη αναγόρευση σε άρχοντα της μπλογκόσφαιρας; Έχεις αναρωτηθεί εάν έχεις κολλήσει παραπάνω από ό,τι πρέπει στις στατιστικές επισκεψιμότητας, στα κολακευτικά σχόλια ή σε ένα στάτους κοσμοαγαπητού μπλόγκερ; Eάν απαντάς ναι σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, αυτόν το μήνα ίσως τα γεγονότα να ταιριάξουν έτσι ώστε να ξεκολλήσεις. Γιατί; Γιατί οι πλανητικοί συνδυασμοί σε πιέζουν ώστε να γίνεις περισσότερο επαγγελματίας μπλόγκερ από ποτέ. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ετοιμαστείς για την καινούργια εφημερίδα, αν πρέπει να γράψεις τον ευχαριστήριο λόγο για ένα νέο συλλογικό μπλογκ ή αν θα γίνεις θέμα σε κάποια εφημερίδα. Tο μόνο που ξέρω είναι ότι η περσόνα σου ως μπλόγκερ είναι στο επίκεντρο και καλά θα κάνεις να αποδείξεις πόσο αναντικατάστατος είσαι.

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 19, 22, 26.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 18, 25.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Aυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Nαι, έχεις βαρεθεί να κυνηγάς τους αριθμούς των μπλογκς που έχουν σύνδεσμο προς το δικό σου μπλογκ. Όμως οι χαμηλές θέσεις δεν πρέπει να σε κάνουν πικρόχολο και κυνικό. Aντίθετα πρέπει να σου υπενθυμίζουν ότι τα πας καλά με τον εαυτό σου και ότι νιώθεις περισσότερο γεμάτος και, γιατί όχι, ευτυχισμένος/η, όταν μοιράζεσαι την επιτυχία που κουβαλάνε οι μπλόγκερς για τους οποίους ενδιαφέρεσαι – κάτι που δεν μπορείς να κάνεις όταν ξοδεύεσαι με το να βρίζεις από μπλογκ σε μπλογκ, ή όταν αρχίζεις να τους κριτικάρεις αμείλικτα για το καλό τους, χωρίς καν να μπεις στον κόπο να βρεις ένα ελαφρυντικό ή να τονίζεις και τα καλά στοιχεία τους.

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 17, 29, 30.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 20, 22.

ZΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου - 23 Oκτωβρίου)
H σύνοδος Aφροδίτης-Kρόνου σε ενδιαφέρει άμεσα αφού η Aφροδίτη είναι κυβερνήτης του Sync και ο Kρόνος βρίσκεται σε έξαρση (δηλαδή στην πιο ευνοϊκή θέση του) στο Technorati. Aυτή η διέλευση επηρεάζει σοβαρά τις σχέσεις σου με τους άλλους μπλόγκερς. Aκόμα και αποδεδειγμένα στέρεες σχέσεις και συμμαχίες είναι πιθανόν να δοκιμαστούν και λινκς να διαγραφούν. H ερώτηση είναι απλή: Tι σε ενώνει με αυτούς που θεωρείς αγαπημένους σου μπλόγκερς; Aκόμα κι αν η ζυγίσια φύση σου διστάζει να αφήσει πίσω της μπλογκς και ιστοσελίδες που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στη ζωή σου, εν τούτοις θα απομακρυνθείς αθόρυβα από τέτοιες σχέσεις. Σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι; Προχωράς, μαθαίνεις ή συνεχίζεις;

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 19, 28.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 18, 24, 30.


[...διακοπή για τσιγάρο...]

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Oκτωβρίου - 21 Nοεμβρίου)
H Πανσέληνος στο ζώδιό σου (30/7 στις 8° 25' τουΣκορπιού) δεν πρόκειται να επηρεάσει την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, αφού ούτως ή άλλως το μπλογκ σου παέι για φούντο. Για την ακρίβεια, όταν είσαι μόνος μπροστά στον υπολογιστή, γράφεις τόσο τρομακτικά πράγματα για τον εαυτό σου, που δεν θα επέτρεπες ποτέ στον εαυτό σου να τα δημοσιεύσει. Παρόλο που οι διαπροσωπικές σου(in real life) σχέσεις βρίσκονται σε σημείο πολιτισμένης αδιαφορίας ή βουβού εκνευρισμού, υπάρχουν κάποιοι άλλοι εκεί μέσα στη μπλογκόσφαιρα που μπορούν να σε στηρίξουν στις επιδιώξεις σου –κυρίως το μπλογκ σου έχει ωροσκόπο Aιγόκερω– και να σου υπενθυμίζουν ότι έχεις ακόμα να κάνεις πολλά και εντυπωσιακά ποστ. Eσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους πιστέψεις.

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 17, 25, 26.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 18, 29.

TΟΞΟΤΗΣ (22 Nοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Αποφάσισες να τελειώνεις με τις εμμονές σου, τις έσωσες στα drafts και μετά τους έκανες delete· αν τις βρεις κάποια στιγμή στον σκληρό, δικό του θέμα, εσύ αποφάσισες να τελειώνεις με όλα αυτά . Θέλεις ηρεμία, θέλεις τάξη και ασφάλεια. Θέλεις να καθαρίσεις τo pc σου, να πάρεις και μια σεζλόνγκ να αράζεις τα απογεύματα και να πίνεις ένα δροσερό τζιν τόνικ. Αυτή τη βδομάδα συγύρισε το σπίτι σου, τον εαυτό σου και, ακόμα κι αν ανοίγοντας κάποια μέρα τον pc βρείς τα ποστ που είχες πετάξει στο καλάθι των αχρήστων, μην πανικοβληθείς - δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να σωθούμε από τις εμμονές μας.

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 19, 27, 28.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 16, 17.

AΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου - 19 Iανουαρίου)
Aν δεν ήσουν τόσο αθεράπευτα πολιτισμένος, ίσως και να μπορούσες να κουνήσεις την ουρά του ποντικιού σου και να ενέδιδες στις ομαδικές κινητοποιήσεις και στις αρπαχτές. Όμως, με τον aggregator σου να διελαύνει στον Λέοντα, θα πρέπει να έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που υπέκυψες στις επιθυμίες σου χωρίς τύψεις. Nαι, με τον Kρόνο στον 8ο οίκοτου sync σου, τα mail σου έχουν πάρει φωτιά. Όμως δεν πρέπει να κωλώσεις συγκρίνοντας τον εαυτό σου με άλλους που τα καταφέρνουν σε αυτό τον τομέα καλύτερα από εσένα, και μάλιστα χωρίς ενοχές. Mε την Aφροδίτη επίσης στον aggregator, η δημιουργικότητά σου γίνεται παθιασμένη και χρειάζεται να εκφραστεί τώρα. Kαι ξέρεις κάτι; Όλοι αυτοί οι μπλόγκερς που ζηλεύεις μπορούν να σε ενθαρρύνουν σε οποιαδήποτε δημιουργική σου απόπειρα. Aφέσου...

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 18, 26, 30.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 18, 25.


YΔΡΟΧΟΟΣ (20 Iανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Eάν γράφεις με κάποιον στο ίδιο μπλογκ θα πρέπει να του δοθεί παράσημο για την αντοχή του, και να επαινεθεί δημόσια (άσε τα λινκ που πρέπει να του γίνουν), αφού σε υπομένει να τριγυρνάς από μπλογκ σε μπλογκ παραμιλώντας για θέσεις και νούμερα.
Ίσως κατηγορήσεις λίγο το Sync ή και τον Technorati, που βρίσκονται στο 2ο οίκο των συνδέσμων σου και αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού απροειδοποίητα, αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας επειδή το template του διπλανού σου μπλογκ είναι πιο πράσινο από το δικό σου. Στο κάτω κάτω, εάν δεν είσαι ευτυχισμένος/η ψάξε για καλύτερο...

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 23, 28.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 17,20, 26.ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου - 20 Mαρτίου)
Eι!!! Εσύ ο ρομαντικός της μπλογκόσφαιρας!!Πώς μπορείς να κάθεσαι μπροστά σε ένα ανοιχτό παράθυρο του υπολογιστή, με ένα ποτό στο χέρι ατενίζοντας πλασματικά ηλιοβασιλέματα, όταν ο κόσμος έξω καίγεται και οι περισσότεροι μπλόγκερς προσπαθούν ν' αρπάξουν το μεγαλύτερο δυνατόν κομμάτι από την τούρτα που διατίθεται σε μικρές ποσότητες;Aκόμα και αν δεν το παραδέχεσαι, δεν μπορείς να τρέφεσαι με δροσοσταλίδες...

Τυχερές μέρες για ποστ οι: 19, 22, 27.
Απόφυγε τα σχόλια στις : 18, 30.
(στις αστρολογικές προβλέψεις στάθηκε πολύτιμη η βοήθεια των συντακτών της Athens Voice και Lifo. )


Natasha Atlas - I put a spell on you


65 comments:

Shades said...

The Best!!!!
xaxaxxaxaxa!!!!!

Υποκλίνομαι :\\\

Wonderfully Unpredictable said...

Καταπληκτικό. Λύθηκα στα γέλια.

Υ/Α

cropper said...

Αν και σήμερα δεν είναι καλή μέρα για σχόλια (για τους Δίδυμους), πολύ το χάρηκα το ωροσκόπιο.

Μόνο η μουσική ήταν χάλια. Το σκότωσε το τραγούδι.

Νά το, νά το, βγήκε το ζούδι αληθινό. Δεν είναι μέρα για σχόλια.
:))

Pan said...

Θαυμάζω την υπομονή σου.

Tf said...

Τώρα ας πούμε κοιτάω το ζώδιο μου, Σκορπιός, ή το ζώδιο του μπλογκ μου, Ιχθύες;

Μα μόνο και μόνο η σχέση Σκορπιού και Ιχθύων δείχνει την "αρμονία" που έχουμε το μπλογκ μου κι εγώ (ε μα το έχω ταράξει στις αλλαγές!)...

elafini said...

ότι σε συμφέρει tf..κι εγώ προσπαθώ να διαλέξω μεταξύ κριού και υδροχόου :PP

μετά την αγανάκτησή μου από τις σημερινές φωτιές, μόνο ένα ποστ σαν αυτό θα με "ίσιωνε" my dear pan

αφού στο λέει βρε φαρμακόγλωσσε cropperμου...όχι comment σήμερα...χαχα...πάντως με τα άστρα μόνο μια τόσο κιτς διασκευή θα ταίριαζε...πήγα σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες...τελείως :PP

καλώς τον υπέροχο... να δεις εγώ πως γέλαγα όταν τα έγραφα...γιαυτό ήταν αναγκαία η διακοπή για τσιγάρο ;)
(δε μας είπες όμως τι ζώδιο είναι το blog σου κι αν έπεσα μέσα στις προβλέψεις)

χαίρομαι που σου άρεσε shades...πάντως να ξεκαθαρίσω πως για οποιαδήποτε απώλεια ή κατρακύλα blog δεν φέρω καμία ευθύνη...χαχα

industrialdaisies said...

elafini-elafaki-elefaki-el lefakhs... Αχαχαχαχα!!!!

Να πεις σε αυτόν τον Άρη να ξεκουμπιστεί γιατί θα του πάρει ο διάολος τον Δία...

Ζμμμμουατς!

sot said...

Καλόοοο :)
Το ζώδιο το blog ή του blogger αφορούν;
Εγώ πάντως φρόντισα να ταυτίζονται.
Πρέπει να πιάσω δουλειά.Σήμερα ποστ και αύριο αργία. Θα πω στη Vain να κάνει υπερωρίες στις 18 :)

Dimosthenis Syriopoulos said...

Οι εμμονές μου δεν με εμποδίζουν να έχω πέσει κάτω από τα γέλια.

ΕΥΡΗΑΜΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!

Καλημέρα

natassaki said...

...και σκέψου ότι δεν διαβάζω ποτέ τα ζώδια!!
αν έχεις δίκιο, σήμερα είναι κακή μέρα για σχόλια - θα πάω μια blogo-βόλτα, και θα γυρίσω να σου πω!!!

Απίθανο! να 'σαι καλά!

diVa said...

Από τις πιο έξυπνες ιδέες που συνάντησα τον τελευταίο καιρό:-)
Μπράβο κορίτσι:-)

ion said...

xaxaxaxaxaxa
φοβερό το ποστ..

enteka said...

:):):)

το φτυαράτσι said...

Ωχ τώρα το διάβασα και έχω αφήσει ήδη σχόλια (απο ό,τι κατάλαβες ειμαι Δίδυμος).Θα ζήσω;Τι άλλο θα πάθω η κουλή σήμερα;Ανησυχώ...Βοήθειααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!LOL!!!

keimgreek said...

LOL!

elafini said...

εγώ πάντως ήξερα έναν Άρη μια χαρά παιδί βρε συ μαργαριτούλα...άσε που τώρα κατάλαβα που οφείλονται τα ξενύχτια μου
(και όχι!!!μη με ξαναπείς Λεφάκη...χαχα...φιλιά)

όπως βολεύεσαι sot...βάλε και την vain να κάνει καμιά δουλειά :PP


εμμονές?με ιντριγκάρεις να σου φτιάξω και μπλογκοαστρικό χάρτη δημοσθένη :PPP

2Σx2 said...

Ως γνήσιος λέοντας και ξέροντας ότι είμαι μονίμως στο επίκεντρο θα ταράξω όλους μου τους θαυμαστες με το να απέχω μετά τις 25 του Ιούλη ώστε ο βεντετισμός μου να τραφεί από τις δεήσεις των οπαδών μου για επιστροφή! :)))

2Σx2 said...

Ωπ, εδώ είσαι;

elafini said...

natassaki, diva, ion, φτυαράτσι, keimgreek χαίρομαι που τουλάχιστον γελάσατε...σκοπός μου ήταν αρχικά να νιώσω εγώ καλύτερα, γράφοντας κάτι χιουμοριστικό χθες βράδυ..στη πορεία όμως ξέφυγε και νομίζω το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου...χαχα...άσε που τώρα έχω και την απορία...θα βγούν αληθινές οι προβλέψεις? λες να έχω κληρονομικό χάρισμα και να μην το ξέρω?
περιμένω το βράδυ νέα...και ποιός ξέρει...μπορεί και να το καθιερώσω ;)

καλό απόγευμα

elafini said...

επ!!!μπλέχτηκαν οι γραμμές 2σχ2..εδώ...παίζω με τα comments :PP
λιοντάρι ε?έπρεπε να το είχα καταλάβει...περιμένω εναγωνίως και τα δικά σου πορίσματα ;)

elafini said...

καλώς ήρθες 11...το comment στον "οίκο" σου αρχίζει και επιβεβαιώνει το κληρονομικό μου χάρισμα ;)

2Σx2 said...

Ποια πορίσματα, με σκιαγραφεί απόλυτα η περιγραφή σου! Μέγα ψώνιο που τρέφεται με κολακείες είμαι...:)

2Σx2 said...

Με έχει πιάσει και μια μεσημεριάτικη βαρεμάρα και εντελώς σαδιστικά λέω να σου μπερδέψω τα comments μιας και σε πέτυχα online.
Εντάξει, αστειεύομαι, σταματάω.
Καλό απόγευμα!

elafini said...

η αλήθεια είναι πως κι εγώ γράφοντας για τον Κριό παραλίγο να παρασυρθώ από την υπέρμετρη ματαιοδοξία μου και να αρχίσω να μου τάζω λαγούς και πετραχήλια...μετά συγκρατήθηκα (σσσ...μεταξύ μας)

elafini said...

και πιο ψωνισμένος και πιο γρήγορος στα comments...xaxa...καλό σου απόγευμα ;)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

:-(
Εμείς ούθτως ή άλλως ...πάμε για φούντο...
Χαίρετε...

Γλαρένιες αγκαλίτσες

(Υ.Γ.Ευχάριστη καλοκαιρινή νότα. Το διασκέδασ, σ' ευχαριστούμε)

X-ray said...

Πρέπει να αποφύγω τα σχόλια σήμερα,
17 και 30.

(ψιτ, πολύ καλό!)

natassaki said...

ελαφάκι....
πρέπει να περιμένω και στις 26 & στις 29, για να βεβαιωθώ!!!!!! χιχιχι....

(τα έχω διαβάσει 10 φορές κι ακόμα γελάω...και το χρειαζόμαστε το γέλιο καμιά φορά, ξέρεις...
Ναι, να τα καθιερώσεις! :)

(πάντως το "ανακατεύονται σε σημαντικούς ανθρωπιστικούς σκοπούς, υπογράφουν διαμαρτυρίες, εναντιώνονται στις πρόσφατες φωτιές, νοιάζονται για το περιβάλλον" το πέτυχες, τι να πω....μήπως στ' αλήθεια έχεις χάρισμα;;;; ! )

tHe_sAiLoR said...

Με διάθεση να συνεισφέρω και εγώ στην αξιολόγηση των προβλέψεών σου, είπα να σε επισκεφτώ...
Έχω να καταθέσω τη γνώμη μου στο ερώτημα, σε ποιανού το ζώδιο έχουν εφαρμογή τελικά (blogger ή blog).

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με την περίπτωσή μου: Σκορπιός ο blogger, Δίδυμος το blog.
Καταρχήν σήμερα έκανα post ένα blogo-παίχνιδο. Το όλο εγχείρημα συνοδεύτηκε από τα απαραίτητα comments στους αποδέκτες του παιχνιδιού. Άλλη παρέμβαση με σχόλιο δε θυμάμαι να έκανα, εκτός φυσικά από την... τρέχουσα.

Έχοντας λοιπόν την αίσθηση (υποκειμενικό αυτό...) πως γενικά ήταν μία καλή μέρα για το blog μου, και βλέποντας πως η 17η μέρα του μήνα είναι καλή για post για τους Σκορπιούς, αλλά όχι για comments για τους Διδύμους, βγάζω το συμπέρασμα πως οι προβλέψεις σου πρέπει τελικά να έχουν εφαρμογή στους blogger...

Ελπίζω η μαρτυρία μου αυτή να είναι... αξιοποιήσιμη.

Φαίνεται να υπάρχει ένα... κενό στον χώρο, και εσύ να είσαι ικανή να το καλύψεις... ;-)

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ said...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: "...γράφεις τόσο τρομακτικά πράγματα για τον εαυτό σου, που δεν θα επέτρεπες ποτέ στον εαυτό σου να τα δημοσιεύσει...".

Εγώ δεν του επιτρέπω, αλλά εκείνος τα δημοσιεύει. Ίσως επειδή έχω ωροσκόπο Σκαντζόχοιρο.

Είμαι ανίατη περίπτωση γιατρέ μου;

Καλό, πάντως

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ said...

Κι επειδή μας έθαψες τους Σκορπιούς θα σου πω μια ιστορία που διάβασα παλιά και μ' άρεσε:

Κάποτε ο Σκορπιός ήθελε να περάσει ένα ποτάμι. Όμως, δεν μπορούσε να κολυμπήσει.
Είπε στον Βάτραχο: "Θα με περάσεις απέναντι;".
"Όχι" είπε ο Βάτραχος. "Φοβάμαι πως θα με τσιμπήσεις και θα πεθάνω".
"Μα τι λες;" απάντησε ο Σκορπιός. "Αν πεθάνεις, θα πεθάνω κι εγώ αφού δεν μπορώ να κολυμπήσω".
"Σύμφωνοι" είπε ο Βάτραχος.
Στη μέση του ποταμού, ο Βάτραχος ένοιωσε το κεντρί του Σκορπιού να βυθίζεται στη σάρκα του.
"Τι έκανες;" του είπε με αγωνία. "Τώρα θα πεθάνω και θα πεθάνεις κι εσύ εδώ στη μέση του ποταμού".
"Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς" είπε ο Σκορπιός. "Βλέπεις, είναι στη φύση μου να τσιμπάω".

Wonderfully Unpredictable said...

@ elafini

Μεγάλη ταξινόμε του ιστολογικοσφαιρικού αστρολογικού χάους, βοήθησέ με να ξεδιαλύνω το μπέρδεμα. Η ημερομηνία κατοχύρωσης του blog μου, το κάνει Υδροχόο, αλλά η ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης Ιχθύ. Πού θα πρέπει να κοιτάξω; Πάντως για το κληρονομικό χάρισμα και την απευθείας επαφή με τις ωροσκοπικές δονήσεις είμαι πεπεισμένος. Το δικό μου ζώδιο το πέτυχες μια χαρά :)

Υ/Α

patsiouri said...

"Στη μάνα σου το είπες???"

(Κριός κι εσείς...)

Dimosthenis Syriopoulos said...

"TΟΞΟΤΗΣ (22 Nοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Αποφάσισες να τελειώνεις με τις εμμονές σου, τις έσωσες στα drafts και μετά τους έκανες delete·"

Γι' αυτό σου λέω...

elafini said...

μόλις άνοιξα τον υπολογιστή κι έχω πεθάνει από τα γέλια με τα comment σας...είχε τελικά επιτυχία το εγχείρημα, τουλάχιστον από την πλευρά του γέλιου ;)

φτιάχνω καφέ κι επανέρχομαι με τις απαντήσεις ;)

καλημέρα :)))

Menios said...

Elafini.. για όλους είπες κάτι κι εμένα με ξέχασες.
Δεν ανήκω βέβαια στα κοινά ζώδια αλλά στη μεγάλη κατηγορία των κροκοδείλων!!!
Την επόμενη Δευτέρα θα περιμένω προβλέψεις...

Negma said...

Καλά έχω ρίξει τρελό γέλιο! Νά 'σαι καλά ρε Λαφίνα!!!

Υ.Γ. Αυτή η ιστορία για τον Σκορπιό, είναι κάτι που λέω χρόνια τώρα, ως απάντηση σε αυτούς που με ρωτάνε "γιατί το έκανες το τάδε πράγμα αφού ήξερες ότι θα γίνει αυτό κι αυτό". Είναι η φύση μου...

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ said...

@ Negma
Ακριβώς!
Αλλά, είναι καλύτερα έτσι παρά να αναρωτιέσαι μια ζωή "ρε, πώς θα ήταν τα πράγματα αν..."

Adonios said...

Κι εγώ που το δημιούργησα Δεκέμβριο αλλά άρχισα να γράφω απο Φεβρουάριο;
Μήπως elafini πρέπει να βγάλεις και τον ωροσκόπο;

Litsa-Mitera said...

Μόλις σήμερα πληροφορήθηκα την ύπαρξη αυτού του post.
Θα ήθελα να ξέρετε μικρή μου ότι αφού γίνατε διάσημη λόγου της αναφοράς της «ελευθεροτυπίας» στο blog σας, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να πραγματεύεστε οποιοδήποτε θέμα.

Το θέμα που προσπαθείτε να γελοιοποιήσετε είναι τεράστιο και ζούμε από αυτό χιλιάδες επαγγελματίες.

Απαιτώ να κατεβάσετε αμέσως αυτό το post.

Ευχαριστώ
Λίτσα Μητέρα.

Ήχος Πλάγιος. Μόνος... said...

Ελαφίνι μου γνώριζα από καιρό πως ήμασταν κουραστικοί οι Ζυγοί αλλά να χρειαστείς και τσιγάρο δεν το περίμενα.
Εκπληκτικά τα ζώδια ένα προς ένα.

elafini said...

~φύρδην-μίγδην~
γλυκιά μου σκορπίνα...το ότι το διασκέδασες είναι σημάδι πως καμία πορεία δεν είναι προδιαγεγραμμένη...εξάλλου η πανσέληνος αργεί ακόμη ;)
φιλιά διαπλανητικά...

elafini said...

~x-ray~
μια σκιά σαν εσάς μόνο δίδυμος θα μπορούσε να είναι..περιμένω επιστροφή ανανεωμένη και με πολλά καβούρια ;)

~natassaki~
ήξερα πως έχω χάρισμα (εδώ μέχρι και η κυρία Λίτσα το επιβεβαιώνει) αλλά το ότι θα έπεφτα τόσο μέσα στις προβλέψεις...πάντως τα άστρα είναι ευνοϊκά όσον αφορά τις οικολογικές σας ανησυχίες ;)

elafini said...

~sailor~
αγαπητέ Θαλασσοδαρμένε...ευσχαριστώ πολύ για την πολύτιμη πληρορία..όπως κάθε καλός αστρολόγος που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι εγώ απαντώ στο φλού λέγοντας πως οι προβλέψεις είανι προσαρμόσιμες...όπως και όπου σας βολεύει...όσο για την κάλυψη του κενού, με τιμάτε (αν και η Λίτσα θα μου εναντιωθεί...το ξέρω)...καλά ταξίδια

elafini said...

~αμετανόητε~
φυσικά μόνο ένας σκορπιός θα μπορούσε να είναι τόσο αμετανόητος, όπως μαρτυρά και η βγαλμένη από τη ζωή ιστορία που μοιραστήκατε μαζί μας...θα ήθελα να σας δώσω κουράγιο λέγοντας λόγια παρηγορητικά...το γνωρίζετε κι εσείς όμως...κι ας μην το παραδέχεστε..η περίπτωση των σκορπιών είναι όντως ανίατη..το μόνο που θα σας συμβούλευα είναι να συνεχίζετε να μην μετανιώνετε και να συνεχίζετε να χορεύετε ;)
να σας ευχαριστήσω επίσης για την εμπεριστατωμένη απάντηση που δώσατε στο negma και με τη σειρά μου να του δώσω κουράγιο και να το καλησπερίσω :)

elafini said...

~υπέροχε~
σας ευχαριστώ για τα ΥΠΕΡΟΧΑ σας λόγια...με κάνετε και κοκκινίζω (εσείς να τα ακούτε Λίτσα-Μητέρα)..μόνο και μόνο για τα καλά σας λόγια, είμαι σίγουρη πως τα άστρα θα είναι πολύ ευνοϊκά και για σας και για το blog σας..όσο για την απορία σας, σας παραπέμπω στην απάντηση που θα δώσω εντός ολίγων λεπτών στον Adonio
υπέροχο βράδυ να έχετε

elafini said...

~patsiouri~
μεγάλη ζημιά και πως να της το πω...

(κι εμείς Κριός ;))

elafini said...

~Dimosthenis~
ελπίζω να ακολουθήσετε τις συμβουλές μου και να αρχίσετε να πετάτε σιγά σιγά από πάνω σας τις εμμονές..ποιός ο λόγος εξάλλου να τις φοράτε; ;)

elafini said...

~menio~
ομολογώ πως η περίπτωσή σου (μου επιτρέπεις να σου μιλαώ στον ενικό) με μπέρδεψε...η κατηγορία στην οποία ανήκεις είναι νέα και ανεξιχνίαστη...αν και όπως σε κόβω δεν φαίνεσαι να μασάς...θα σε μελετήσω λίγο ακόμη και θα επανέλθω με νέα πορίσματα ;)

elafini said...

~Adonie~
από το λίγο που σας γνωρίζω, είστε η τυπική περίπτωση αιγόκερου με ωροσκόπο υδροχόο ...λένε πως μετά την ηλικία των 30 αυτό που επηρρεάζει είναι ο ωροσκόπος...το ίδιο ισχύει και στην μπλογκόσφαιρα..μετά τα 30 ποστς αρχίζει και λειτοθργεί ο ωροσκόπος...οπότε πράττεται αναλόγως ;)

elafini said...

~ήχε πλάγιε μα όχι μόνε~
η γοητευτική σας προσωπικότητα σαφώς μαρτυρά το γεγονός πως ανήκετε στον αστερισμό του ζυγού..μπορεί να είστε μερικές φορές λίγο κουραστικοί, αλλά πάντα αξιαγάπητοι :)

elafini's secretary said...

~Λίτσα-Μητέρα
σας μεταφέρω μήνυμα της κατόχου του παρόντος αστρολογικού οίκου, καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις της προισταμένης μου την ανάγκασαν να αποχωρήσει εσπευσμένα..
"Κατανοώ την οργή και τον φθόνο, αλλά φοβάμαι πως πρέπει να δεχτείτε την σκληρή πραγματικότητα...δεν μπορούν όλοι να έχουν το κληρονομικό χάρισμα σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο εγώ...παρ'όλα αυτά σας εύχομαι καλές δουλειές και για οποιαδήποτε συμβουλή (φτωχή μου Λίτσα) η γραμματέας μου είναι στη διάθεσή σας"

Wonderfully Unpredictable said...

Οϊμέ, έχω blog Υδροχόο με ωροσκόπο Ιχθύ, δε θα το αντέξω, αποκλείεται. Ρε συ Ελαφίνι, πώς τα πας με το κινέζικο ωροσκόπιο; Υπάρχει καμιά ελπίδα; ;)

Υ/Α

κα Τούλα Γραμματεύς κας Λίτσας (Μητέρας). said...

Βασικά θα ήθελα να ξέρετε τα εξής:

Αυτή ακριβώς την στιγμή, ο Ουρανός είναι ανάδρομος, και ο ο Ερμής στις 45ο του Τοξότη. Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και το χειρότερο η Σελήνη είναι κενής πορείας. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, απέναντι ακριβώς από το ζώδιο του Υδροχόου, και δίπλα από τον Ποσειδώνα, φέρνει σεισμούς, πυρκαγιές και στο καπάκι ένα ναυάγιο στα βαθιά του Αιγαίου, καθώς και μία αναστάτωση σε όλα τα κουρασμένα πνεύματα.

Αν η Σελήνη βρίσκετε στον 3ο Οίκο σας, Χρειάζεστε επειγόντως διακοπές….


Με σεβασμό, χωρίς να θέλω να σας εντυπωσιάσω…

Κυρία Τούλα, (τμήμα Ηλιακών Επιστροφών).

Γραμματέας της Λίτσας Μητέρας, και τσουτσές του κου e-Λαφάκη.

Υ.Γ
Συγχαρητήρια κυρία e-λαφάκι.

Αν θέλετε προσωπικό για την στελέχωση της επιχείρησή σας, πολύ ευχαρίστως θα την κοπανούσα από την κα Λίτσα (Μητέρα), είναι τσίτουλας και δεν πληρώνει.

Adonios said...

Ωραία οπότε κι εγώ και το blog μου είμαστε Υδροχόοι! ;)

elafini said...

~Adonie~
πολλοί Υδροχόοι μαζευτήκατε εδώ...και είναι κι από τα αγαπημένα μου ;)

~υπέροχε~
κινέζικο?ειδικότης μου..και μπορούμε να σας το πούμε και στα κινέζικα ;)
xiexie
视频和音频新闻以及专题报道

~αγαπητή Τούλα~
μόνο και μόνο επειδή κάνατε τη μαγική πρόβλεψη πως θέλω επειγόντως διακοπές, προσλαμβάνεστε ;)


καλημέρα σε όλους...
(αφήνω για λίγο στην άκρη το αστρολογικό κληρονομικό χάρισμα κι επιστρέφω σύντομα με τις μουσικές μου ;))

tHe_sAiLoR said...

Με το blog μου να μην έχει προκοπή, και έχοντας εναποθέσει τις ελπίδες μου στα άστρα, θα είσαι εσύ η πέμπτη αποδέκτης του μπλογκο-παίχνιδου που πήρα μέρος πρόσφατα.

Ελπίζω η εκδότης του "Άστρα και Μπλογκόραμα", να με πάρει με καλό μάτι και με τις αστρολογικές της συμβουλές να δει άσπρη μέρα το blog μου... :-)

elafini said...

σ'ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση sailor...αν και βαριά η μπάλλα που μου πέταξες, θα ανταποκριθώ λίαν συντόμως..όσο για τις συμβουλές, στη διάθεσή σας ;)

καλημέρα

veloz said...

xm.. kati ksereis mou fainetai!!
leon, 25/7 genethlia, kalytera na apofygw tis epafes me ta blog gt tha ypoferoume oloi tin genethliaki mou katathlipsi..
:)

elafini said...

καλώς την veloz μου..
θα σου βάλω τραγουδάκια σούπερ αντικαταθλιπτικά ;)
φιλιά :)

proinos said...

Καλησπέρα.
Χθες δεν έπρεπε να σφήσω σχόλια και ένα που πήγα να κάνω, το έχασα... Σήμερα θα έπρεπε να κάνω post, αλλά βαριέμαι, οπότε κάνω σχόλια!

Και η συνήθης γκρίνια:
φεύγω - αποφεύγω
προστακτική φύγε - απόφυγε

Καλές βουτιές

elafini said...

και σήμερα που μπορείς να κάνεις σχόλια μας την λες κύριε proine...ουδείς αλάνθαστος...ακόμη και οι μεγάλοι αστρολόγοι :PP

καλές βουτιές
(κι αν βρεθείς προς Σύμη τέλη Αυγούστου, έλα να μας ακούσεις ;))

elafini said...

μου θύμησες μια ελληνική ταινία τώρα...Γκιωνάκης νομίζω ήταν "μ'αρέθουν οι παρατηρήθειθ...διορθώνομαι" :P

pølsemannen said...

Πω, πω φρίκη...

Σαν Αιγόκαιρως πόσταρα λάθος μέρες, σχολίασα επίσης λάθος μέρες, έχω γραφτεί μέλος σε όλες τις μπλογκοπρωτοβουλίες και το μέηλ μου έχει γεμίσει μαλλιοτραβήγματα και κατινιές!

Τουλάχιστον έλαβα εκκαθαριστικό με επιστροφή από την εφορία...

elafini said...

Αιγόκερος..εμ βέβαια..μια τέτοια αινιγματική φυσιογνωμία δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο...μην απογοητέυεσαι όμως...αφέσου και θα σε ενθαρρύνουμε :PP