23.2.09

"ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ


Παρακαλούμε,για όσους δεν έχουν υπογράψει,
μπείτε στο κάτωθι link και υπογράψτε στο κάτω μέρος της σελίδας το petition,
προκειμένου να εμποδίσουμε την εφαρμογή νόμου από την Ευρωπαϊκή Ένωση,
για την ευθανασία των ζώων του δρόμου.
Ισχύει μέχρι 30 Απριλίου 2009.


Please sign the petition to prevent the EU from implementing the euthanasia of stray animals (until April 30th 2009). The decision will be made in May 2009.


6 comments:

patsiouri said...

Θεούλη μου....
Πόσα χαρούμενα αδεσποτάκια άραγε μπορεί να κρύψει ο καθένας μας στο σπίτι του πριν τα εντοπίσειη Ενωση η ο κάθε ανώμαλος???
Δε μπορώ άλλο ρε γαμώτο, ο κόσμος φτιάχτηκε για όλα τα πλάσματα, για όλα, τι φταίνε τα δύστυχα που δεν έχουν που να πάνε????

Μ'αυτά που ακούω βέβαια τελευταία για κακοποιήσεις ζώων οι οποίες έχουν αυξηθεί ραγδαία, ίσως να προτιμούσα κι'εγώ να μου κάνουν ευθανασία, παρά την πιθανότητα να πέσω στα χέρια οποιασδήποτε ανωμαλάρας...
Νομίζω πως η Δευτέρα Παρουσία θα ε΄ρθει τελι΄κά όταν αποφασίσουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουμε τις ευθύνες μας και...να αυτοκτονήσουμε...

elafini said...

Πως θα ήταν αν πρότειναν ευθανασία για τους άστεγους;
Η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή;
Για μένα όχι.

alexis porfiriadis said...

αμάν πια ρε παιδιά, αμάν! Από τη μια μαλακία στην άλλη πέφτουν οι άνθρωποι...Ας έρθουν και κατά τη γειτονιά μου και τα λέμε...Δεν έχω καθόλου φιλικές διαθέσεις προς όλους αυτούς τους μαλάκες και έχω και τα νεύρα μου γενικά! Ας έρθουν να ακουμπήσουν τις γατούλες μου και τα λέμε...Αμάν πια!

evaversus said...

Και με την ευθανασία των μπλόγκερς τι γίνεται ?
Πάντως είναι λίγο περίεργο ,αναλογιζόμενος τι έγινε πριν από λίγες βδομάδες στην Ιταλία με την υπόθεση της ευθανασίας της κοπέλας ...Οι άνθρωποί ζητούν άρση της ευθανασίας των ζώων (τα ρωτήσαμε ? δεν τα ρωτήσαμε! ) και απαιτούν ευθανασία των ανθρώπων .Δύστυχα μου ζώα τι μας περιμένει σε ένα ανθρωποκρατούμενο κόσμο ...

elafini said...

Όπως είπες, ανθρωποκρατούμενο...που να μπορέσει να μιλήσει το καημενο το ζωάκι...τουλάχιστον ο άνθρωπος έχει κρίση κι αν είναι δική του απόφαση, δε διαφωνώ.

Οι μπλόγκερς είναι φίλοι μας...χαχα
(κάποια ελληνική ταινία μου θύμισε αυτό)

evaversus said...

Χαχαχα ...πάντως υπέγραψα ,καλή η ντεμεκ φιλοσοφίστικη διάθεση(για μένα λέω ) αλλά χρειάζεται και πράξη